Referencer

 

Nordea

Hans Henrik har igennem en årrække været en stærk områdedirektør for Nordea med ansvar for såvel privatkunder og erhvervskunder. Hans Henrik har igennem denne periode været med til at skabe gode kundeoplevelser for en række kunder og har udmærket sig ved et stærkt blik for kunder og relationer i det hele taget.

På samme tid har Hans Henrik været en stærk og inspirerende leder internt i Nordea. Dette er kommet til udtryk både i ledelsen af den daglige forretning og i udviklingen og afprøvningen af nye koncepter, der har været med til at tage Nordeas betjeningskoncepter til næste niveau.

Hans Henrik vil kunne bidrage til en række virksomheder og organisationer ved at bringe disse kompetencer i spil igenem for eksempel en bestyrelsesrolle.

Venlig hilsennorda

Hans Arnum

Tidligere Bankdirektør / Former Head of Commercial Banking Denmark / Former Deputy Head of Banking Denmark at Nordea


 

Aahus BSS

Gennem mere end 20 års arbejde med ledelse og organisationsudvikling i erhvervslivet og den finasielle sektor, tør jeg fastslå, at Hans Henrik er en sjælden ledertype.

Det er nemlig undtagelsen at møde en leder, der så tydeligt arbejder med udgangspunkt i den enkelte medarbejder eller leder og frem mod resultaterne. Her er faktorernes orden ikke ligegyldig, det er nemlig rækkefølgen, der gør den store forskel.

Jeg har i gennem de sidste 5 år oplevet, hvordan Hans Henrik har udviklet sine ledere og medarbejdere på en måde, som ikke alene har leveret nogle af branchens allerbedste tal, men også dannet skole for, hvordan man har valgt at udvikle mennesker, forretning og de fysiske forhold.
Hans Henriks adfærd bygger på nogle meget tydelig grundværdier, som både eksplicit og intuitivt, sætter rammerne for at potentiale udfolder sig.

Venlig hilsenaarhus bss

Michel Nørager

Lektor


 

Vikan A/S

I en årrække har jeg kendt og samarbejdet med Hans Henrik Okstrøm, blandt andet gennem Hans Henrik’s virke hos Nordea.

Fra mit første møde stod det klart, at Hans Henrik havde en anden tilgang, når vi drøftede forretning og udvikling hos Vikan, end hvad jeg sædvanligvis har mødt.
Hans Henrik er kendetegnet ved at have en stærk forretningsorienteret tilgang samt en stor og ægte interesse for ledelse og strategiudvikling.

Hans Henrik evner med sin ledeleseskapacitet og kommunikation at skabe motivation og nå de målsatte resultater. Når jeg har mødt medarbejdere fra Hans Henrik’s team, har de altid haft et stort engagement, værdsat den måde Hans Henrik har inddraget dem. Samt haft en rigtig god forståelse for, hvordan de i fællesskab, når de forventede resultater.

Jeg er overbevist om, at Hans Henrik i hans nye virke vil kunne skabe værdi for de virksomheder, der kan udnytte hans erfaring, herunder for så vidt angår at definere, forstå og implementere virksomhedsstrategier, samt ikke mindst at få glæde af Hans Henriks evne til at kommunikere, lede og motivere en organisation

Personligt ser jeg frem til en forsat god sparring med Hans Henrik

Venlig hilsenlogo_cropped
Carsten Pedersen

CEO


Impactt.dk

Jeg har brugt dig og dit team, som eksempler på Best practice på lederskabskurser.

Jeg har arbejdet meget i cement og mineindustri og den farmaceutiske industri. Det har givet mig det privileqium at se mange ledergrupper, både i og udenfor Nordea og i og udenfor Danmark. Jeg kan derfor med nogen overbevisning påstå: du/I havde en særlige evner til både at skabe høj produktivitet og højt engagement, som jeg desværre meget sjældent møder.

Venlig hilsenlogo_v2_noText_ori

Peter Møller

CEO “Tidligere ansat i NOVO”


Medarbejderudtalelser

-Jeg vil gerne kvittere for et super godt samarbejde igennem mange år. Faktisk er jeg kommet til at tænke på det med de skøre ideer – rent faktisk har du jo bare været forud for din tid, da man i dag vel kalder det for innovativ ledelse.

-Hos mig vil du blive savnet, din glæde og din begejstring. Set i bakspejlet skal du have ros for dine 5 års visioner og de årlige “nytårsmøder”, hvor du ligesom fik fortalt, hvor “skibet” skulle hen, og vi selv fik mulighed for at komme med indspark til samme.

-Set i bakspejlet giver det rigtig god mening. Det er ærlig ment og fortjent – syntes du skulle have disse ord med på vejen, når nu mine følelser er der.


“Let’s create the future together”

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit Tlf nummer (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked